Nieuws

Bekijk nieuws archief
Beton Bewust CSC Certificaat 12-10-2017

Wij zijn er trots op dat wij het CSC certificaat zilver hebben behaald.

Het internationaal CSC-certificatiesysteem, is nu geharmoniseerd met het Beton Bewust keurmerk, dat wij al een aantal jaren voeren. 

Middels dit certificaat laten wij zien dat wij op een verantwoorde manier betonmortel produceren en leveren aan onze klanten en dat duurzaamheid ook bij ons hoog in het vaandel staat.

Beton Bewust|CSC  
                                                                                                                                           

Afgelopen drie jaar heeft de Concrete Sustainability Council (CSC) een wereldwijd certificatiesysteem ontwikkeld om verantwoord gewonnen grondstoffen voor de productie van beton toe te passen. Het systeem geeft ook inzicht in de mate waarin een bedrijf actief is op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en kent beoordelingscriteria op grondstoffen, de bron of herkomst, de productie en verschillende economische, sociale en ecologische factoren

 

Lees verder...
Kunst aan de Maas 24-3-2016
Tot 30 september 2015 liep in Oss de kunstroute “Kunst aan de Maas”, met werken van 10 lokale kunstenaars.
Lees verder...
Nieuwe Betonmixer 7-3-2016
Begin 2014 hebben wij een nieuwe 15 m3  betonmixer in gebuik genomen. Een 5 assige scania met een 500 PK Euro5 motor. Om aan de nieuwe milieu eisen te voldoen wordt het huidige wagenpark geleidelijk aan vervangen door auto's met de nieuwe EURO 5 en Euro 6
Lees verder...
Wycross 7-3-2016
De nieuwe crossbaan van Wycross in Wijchen is omgebouwd naar een  “2 in 1 baan”. Op een beperkte ruimte zijn met behulp van onze schakelblokken de bochten van een nieuwe startheuvel gerealiseerd.
Lees verder...
Busstation Uden 7-3-2016
Het busstation in Uden is in 2014 geheel gerenoveerd. Nieuwe verhoogde perrons zijn aangelegd en de rijbanen zijn vernieuwd. Hier is gekozen voor een geborstelde, in het werk gestortte vloer.
Lees verder...